Våra uppdrag
 • TV4
  Vi hjälper TV4 att utveckla nästa generationens reklamlösningar för deras reklambaserade streamingtjänst. Användarna får en mer sömlös upplevelse och gör det möjligt att erbjuda programmatiska annonsköp för deras annonsörer i live- och VOD-strömmar.
 • Ericsson
  Vi hjälper till med Ericssons utveckling av en end-to-end (komplett) online videoplattform, som innehåller allt från betalningshantering och kundsystem, metadata- och mediahantering och analytics. Eyevinn hjälper Ericsson med projektledning och utveckling av plattformen som används av operatörer och innehållsägare över hela världen som en pay-as you grow managed service.
 • Edgeware
  Vi hjälper edgeware som product owner med bl.a. kravställning för deras tv-cdn. Syftet med ett dedikerat tv-cdn är att kunna leverera iptv and ott tv som inkluderar live-to-vod, time-shift tv, cloud dvr, tv everywhere, ad insertion, fast channel change, 4k tv – allt från en och samma platform.
 • Spotify
  Vi hjälper Spotify med att strukturera och coacha QA arbetet i ett team som huvudsakligen arbetar "Spotify Connect" funktionalitet samt med parterintegrationer/partnership. Syftet är att skapa och erhålla en häftig och cool upplevelse för att lyssna på musik i hemmet.
 • Teracom
  Teracom är en oberoende nätoperatör med ett rikstäckande stam- och accessnät. Eyevinn och Teracom arbetar idag tillsammans med att utveckla och addera ny funktionalitet till Teracoms befintliga distributionsflöden.  Att anpassa affär och teknik med varandra i en värld i ständig förändring är bara några exempel på Eyevinns Technology´s kärnkompetenser.
 • Tobii
  Vi hjälper Tobii att få in eye-tracking i e-sport och gaming. Eye-tracking håller på bli en viktig del i upplevelsen och styrningen av datorspel. Eyevinn bidrar med teknisk expertis och systemutveckling. Inom det växande området e-sport tillför eyetracking möjligheter att analyserar vad som skiljer de bästa proffsen jämfört med alla andra.
Om oss

Vi är specialister på tekniken för framtidens mediakonsumenter. Vi skapar värde för våra kunder genom att med teknisk expertis höja kvaliteten och förädla användarupplevelsen av deras TV-tjänster.

gruppbild-croppad-copy
Jobba med oss
Utvecklare för Connected TV devices
Vi söker dig som vill utveckla appar för Apple TV, Chromecast, XBOX och Android TV. Du vet hur man bygger en Chromecast receiver och har gått på alla nitar med CORS, förstår hur DRM-skydd fungerar, har grunderna i HTTP-streaming och bekväm användare av Charles Proxy eller Fiddler.

Vill du veta mer om den här tjänsten hör av dig till Jonas Rydholm Birmé på jonas.birme@eyevinn.se eller 070-3047660 (mobil).

Utvecklare för videospelare på mobilen och webben
Vi söker dig som vill utveckla videospelare på mobilen (iOS, Android och Windows Phone) och webben (HTML5 och Flash). Du vet hur man spelar upp en videoström, skrubbar mjukt i videon och får undertexterna att sitta på rätt ställe. En fjäder i hatten om du har jobbat med olika SDK:er för DRM-skydd och är hyfsat bekant med begreppet root-of-trust.

För mer information om den här tjänsten hör av dig till Jonas Rydholm Birmé på jonas.birme@eyevinn.se eller 070-3047660

Backend-utvecklare
Vi är intresserade av dig som vill utveckla backend-delarna i en TV-tjänst. Microservices, REST, Amazon, Azure cloud engine, Heroku m.m. är mer än bara buzzwords för dig. Du kan utveckla i något av språken Ruby, Go, PHP, C#, Java och Javascript men har troligtvis erfarenhet från en eller flera av dessa. Van att hantera driftskritiska tjänster och NewRelic, Pingdom m.fl. är verktyg som du har erfarenhet från.

Vill du veta mer om detta hör av dig till Jonas Rydholm Birmé på jonas.birme@eyevinn.se eller 070-3047660

Projektledare och systemarkitekter
Är du projektledare eller systemarkitekt med minst 3-5 års erfarenhet från TV-området och vill fortsätta jobba med TV- och medialösningar ser vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder möjligheten att få jobba tillsammans med andra specialister i området och leda eller designa utvecklandet av nya TV-tjänster.

Vill du veta mer om den här tjänsten hör av dig till Alexander Björneheim på alexander.bjorneheim@eyevinn.se
Vill du veta mer om den här tjänsten hör av dig till Jonas Rydholm Birmé på jonas.birme@eyevinn.se eller 070-3047660 (mobil).

LABBET

I vårt labb i AWS har vi en hel streamingplattform uppsatt med komponenter från Elemental, Wowza, Kaltura m.m. och ger våra anställda en unik möjlighet till att testa sina idéer och utveckla sin kompetens. Läs mer om vårt labb på vår blogg.

Gå med i Streaming Tech Sweden på Slack

Eyevinn Technology driver Streaming Tech Sweden med syftet att samla folk med intresse för tekniken inom video, streaming och VR

Kontakt

Kontakta någon av våra medarbetare eller fyll i formuläret längre ner.

Tack för oss!
Kom gärna och besök oss på Vasagatan 52, eller hör av dig om du har några frågor.

Namn

Email

Ämne

Meddelande